8 Mart 2014 Cumartesi

Haftasonu Planlari: Bugun Git Yarin Gel!

Hey beyaz yakali, Butun hafta cilkin cikana kadar calistin, simdi de hafta sonu ne yapsam diye dusunuyorsun. Cuma tek dilegim ayaklarimi uzatip, arkama yaslanip sevdigim bir filmi zilyonuncu kere seyretmek. O yuzden bu gun git yarin gel. Planlar Cumartesi'ye! Peki ne yapar beyaz yakali cumartesi gunu Istanbul'da?

Hey white collar, you've worked like crazy for whole week, now you're trying to find someting interesting to do for weekend. But my only wish for Friday is lying on my couch and watching my favorite movie. So skip today. Plans for Saturday! But what could a white collar  do during weekend in Istanbul?

1) Yaşasın tiyatro :) şehir tiyatroları'nın sitesini ziyaret edin ve size uygun olan yerden bir bilet alın.
Benim bu hafta için tercihim Yaşar ne Yaşar ne Yaşamaz. Daha önce Kocaeli şehir tiyatrolarında iki kere izlemiştim, defalarca da izleyebilirim. Beyaz yakalı hem bunun için tonlarda para ödemene de gerek yok. 

2) Tiyatrodan önce bir şeyler içmek hatta belki bir tatlı yemek istersin beyaz yakalı, Benim bu hafta ki tercihim Karaköy Karabatak ama senin için bir kaç öneri daha: Cihangir Cuppa'da farklı meyve suları, Dem Karaköy'de binbirçeşit çay , Avam kahvesi'nde hiç deneme fırsatı bulmadığın farklı aromalı yerel gazozlardan deneyebilirsin. 

 3) Üç yok beyaz yakalı, bu hafta benim enerjim bu kadarını kaldırıyor. Tiyatrodan çıkıp evime gideceğim  ve güzel bir uyku çekeceğim, bence sende yap güzel oluyor.

Son olarak bütün hafta dinlemiş olduğum şarkıyı da paylaşıyor ve kahvemi yudumlamaya devam ediyorum. Chav :)    
      Fon Müzik/Back Ground Music: New Order - Temptation

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder