24 Şubat 2016 Çarşamba

Don't tell me


Bu şarkı bütün insanlığın özgürlük savaşında bir marş olmalı bence.  Kadınından erkeğine, yetişkininden çocuğuna herkes bağıra bağıra söylemeli.

Herkesi muhakkak birileri kısıtlamaya yada değiştirmeye çalışmıyor mu? Aileleriniz sizi değiştirmek istemiyor mu? Çocuklarınızın kaç kere o öyle olmaz diyerek hayallerini söndürdünüz? Başkalarını geçtim siz kendinizi olduğunuz gibi kabul edebiliyor musunuz? Görünüşünüzde sizi rahatsız eden taraflar yok mu yani? Saçlarınız istediğiniz gibi mi? Alnınız biraz fazla geniş değil mi, o yüzden kahkül bırakmıyor musunuz? Burnunuz istediğiniz gibi mi? Boyunuzun kısalığı ile barışamadığınız için sürekli sivri topuklar üstünde gezmiyor musunuz? İnsanları yargılamıyor musunuz dış görünüşüne veya yaşayış tarzına göre. 

O zaman bu şarkı hepinize gelsin hep Dr.X'in dünyayı ele geçirme çabalarına özenmiş yada Darth Vader'ı sadece büyük gücü için takdir edip seven topluluk. Güç sizin gözünüzü kör ede dursun biz Darth Vader'ın güce dengeyi getirme ihtimalini sevdik. Saygılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder